Indkaldelse til forældremøde på Sølyst

Fra Klub Ledelsen på Sølyst – Indkaldelse til møde på torsdag den 7. December kl 17.30

Kære Forældre

Som i nok har hørt, skal en af medarbejderne på Sølyst flyttes til Elisenborg. Jeg kan forstå, at der i den forbindelse er opstået en bekymring for, om Sølyst skal lukkes samt hvilken betydning det har for jeres børn.

Der er INGEN som helst planer om at lukke Sølyst!!!… og jeg beklager, at i er blevet informeret omkring flytningen uden, at blive informeret om hvordan, vi naturligvis sikre, at Sølyst fortsat vil være et godt og trygt klubtilbud i jeres lokalområde.

Sølyst er en lille klub som vi, i de senere år, har tilført flere ressourcer i forhold til børnetallet. Den mulighed har vi, fordi alle klubberne har fælles økonomi. Vi har før flyttet ressessourcer mellem klubberne for, at løse vores kerneopgave bedst muligt og vi gør hvad vi kan for, at fastholde kvaliteten på Sølyst – med de ressourcer der samlet er, i Klub Dragør.

Flere medarbejdere fra de andre enheder, har gennem tiden haft faste dage på Sølyst. Vi har lagt aktiviteter på tværs af klubberne og udnyttet de mange kompetencer der samlet er i KLub Dragør. Eksempelvis bliver der planlagt overnatninger på Sølyst (som medarbejdermæssigt er meget dyrt) og vi har gennemført større fælles aktiviteter på Sølyst, så som Cirkus og Sommercamp.

Lige nu, er der behov for flere ressource på elisenborg, hvorfor en flytning er nødvendlig. Men vi arbejder fortsat på at fastholde kvaliteten på Sølyst – også selvom en af de faste medarbejdere nu, skal have sin faste gang på Elisenborg. Vi vil fremadrettet planlægge aktiviteter på Sølyst, hvor der vil komme medarbejdere med, fra de andre enher.

På vegne af flere forældre har Gry Gundestrup opfordret os til at holde et forældremøde vedr. ændringerne. Det gør vi meget gerne og indkalder hermed til forældremøde på Sølyst torsdag d. 7. december kl. 17.30 – 18.30.

Venlig hilsen
Vibeke Pedersen
Klub Dragør

%d bloggers like this: