Vellykket 100 års fødselsdagsfest

 

Formanden Tom Clausen bød velkommen til de mange grundejere og udtrykte stor glæde over, at så mange var tilstede for at fejre grundejerforeningen på denne markante dag.
Herefter skålede vi i velkomstdrinken.
En stor og velfortjent tak til festudvalget for deres store arbejde med at få arrangementet op at stå. Udvalget består af: Berit Jenkins – Bjarne Suhr Andersen – Line Wulff Jensen – Birka Sonne – Michelle Møller Termansen – Stinne Hildebrand og Helena Bay Clausen. Festudvalget modtog stormende bifald fra gæsterne som anerkendelse for deres indsats.
Også en tak til sponsorerne Bor0p og Sommer Elektric, som havde sørget for al strøm til festen. St. Magleby Blomster som havde sørget for de flotte bordbuketter, som var sammensat af Christina og Myrle. Danske Bank som havde sørget for medaljer til alle børnene ved børnearrangementet. Stor tak for støtten.

Der blev serveret en lækker røget laks til forret med hvidvin fra Chile og /eller italiensk rødvin.

“Yvonne” fra Olsenbanden fik latteren frem hos de mange grundejere, som deltog i festen. Med småfrække og sarkastiske bemærkninger fik hun drillet en række grundejere, som blev nævnt ved navn.
Så blev der sagt værsgo til en velsmagende og varieret buffet, som fungerede rigtig godt til trods for de mange deltagere.
Dragørs borgmester Eik Dahl Bidstrup ønskede grundejerne tillykke med den kommende fødselsdag og understregede, hvor vigtig en del af Dragør Søvang er, og at samarbejde på tværs af kommunen ligger ham meget på sinde.

Så var der dessert og efterfølgende dans til liveband.

Billeder og mere omtale vil blive bragt i Søvang Nyt’s jubilæumsnummer, som udkommer oktober 2018.

 

%d bloggers like this: