Jul, indbrud og naboværn

Julen er det tidspunkt på året hvor langt de fleste indbrud bliver foretaget, og netop derfor kan kendskabet til app’en Naboværn være vigtig. Der er i dag 88 personer i Søvang der er tilmeldt  ordningen. Se på om det også er noget for dig og din familie.

Denne information er rettet til jer, der ikke er på Facebook og derfor ikke har set opslaget omkring Naboværn. Tårnby og Dragør har længe haft et naboværn kørende på Facebook og i “Naboværn” app’en  og nu har vi også fået vores eget i Søvang! 👏

Du kan finde “Naboværn” i App store / Google Play og efter at have hentet app’en og gennemført registrering, kan du vælge at tilslutte dig vores gruppe “Søvang Dragør (Privat)”.
Jeg vil opfordre alle i vores gruppe til at hente app’en

Husk, at jo flere der bruger app’en, des bedre fungerer den! 👍

Funktioner:

  • Panikknap til hvis du pludselig har brug for hjælp.
  • Facebook sender ikke altid beskeder ud omgående – det gør app’en, så kritiske beskeder ses med det samme!
  • Præcis besked-lokation og indstillinger for f.eks. afstand fra dit hjem, du ønsker at modtage beskeder fra.
  • Integration med hus-alarmer, så din private hus alarm kan sende besked til alle i området hvis pludselig der er en ubuden gæst i dit hjem (en funktion der er på vej)

Desuden kan vi med app’en bedre sikre, at de, der ønsker at tilslutte sig vores gruppe, rent faktisk bor i vores område! 👀
App’en er udviklet på frivillig basis af bl.a. Jakob Maaløe fra Tårnby på Amager og er gratis at bruge. Da det koster en del at have app’en kørende (driftsomkostninger), har de tilføjet et “Premium” abonnement (10,-), som I kan købe, hvis I vil støtte udviklingen & driften. (Hvilket jeg selv gør) 😀
Du kan også bruge vores facebook gruppe. “Søvang Naboværn indbrud/tyveri/info” Med app’en kan du dog være sikker på at beskederne når ud til dem, der ønsker det omgående!
Jeg er administrator på både Facebook og app’en og sørger for godkendelse af os, der bor i Søvang. 😇
Jakob og de to andre arbejder videre med app’en, så hvis I har ønsker eller noget ikke fungerer, så send besked til dem på kontakt@nabovaern.dk eller kontakt Jakob direkte på messenger.

Her er et link til hjælp til appen: http://nabovaern.dk/guides/

Endelig er det vigtigt at nævne at app’en kan bruges af alle, så kender I en der har brug for en gruppe et andet sted i Danmark, så bed vedkommende om at kontakte Jakob, så opretter han de grupper der er behov for.

Mange hilsner
Pia Walther

%d bloggers like this: