Sankt Hans aften i Søvang

Vejret viste sig fra den gode side Sankt Hans aften i Søvang. Dagen var ellers startet med noget blandet vejr med enkelte byger. Vindretningen var perfekt så røgen fra bålet drev ud over vandet og over til Sverige. Det var beboerne på hjørnet af digestien og Poppelvej rigtig glade for. Sidste år fik de nemlig al røgen fra bålet ind i haven og det er bestemt ikke rart.
Børn og voksne mødtes på sportspladsen, hvor Sara, Flemming og Helena delte fakler ud. Så gik alle i samlet flok ned til Sankt Hans Bålet. Det skete i takt til musikken sammen med formanden og heksen forrest til tonerne fra husorkestret Messing Brass Band.
Dernede solgte Søren, Hanne og Kirsten øl og vand og der var gang i snobrødsbagningen som Lise arrangerede.
Formanden holdt båltalen og den kan du læse her – hvis du har lyst.
Herefter blev bålet tændt af bålmester Brian, og alle børnene smed deres fakler ind på bålet, så ilden fik ekstra næring.
Der blev uddelt 400 sange og en af vor velsyngende grundejere Hans Christian Hansen sang for til tonerne fra Messing Brass Band. Til sidst blev “Åh Amagerland” sunget og Hans Christians datter Margrete sang for med sin flotte stemme.
Det blev endnu et rigtigt hyggeligt arrangement på strandengen. Stor tak til alle frivillige for den store hjælp. Billederne er med tak modtaget fra Søren Seerup og Karsten Dahl – se galleri klik her

%d bloggers like this: