Vigtig Trafikinformation

Trafikvejledning til Søvang beboere

Søndag den 3. august vil der være begrænset mulighed for kørsel til og fra Søvang i bil og på cykel.

I forbindelse med afviklingen af CPH:Triathlon vil der være en del trafikændringer, som man bør sætte sig ind i hvis man har et vigtigt ærinde udenfor fra Søvang i bil eller cykel.

Kun Søvej er åben for begrænset nødvendig trafik i tidsrummet kl. 8 – 12. Udkørslerne fra Poppelvej og Birkevej vil være lukket fra kl. 8 – 12 og omkørsel kan ske via Tværvej / Søvej.

Se ruteplanen ved at klikke på billedet.

Der deltager ca. 700 sportsfolk i arrangementet, som indebærer som første disciplin 1.9 km svømning med start kl. 7.30. De bedste klarer turen på omkring 20 min. Herefter er det 90 km cykelløb, som kommer forbi Søvang fra kl. 8 og med nogen spredning mellem de 700 deltagere. Det er her, der opstår muligheder for at køre til og fra Søvej og ud på Fælledvej. Det kræver tålmodighed fra bilisterne i Søvang, men det er vi jo ret kendte for.

Indtil i dag var planen, at Fælledvej helt skulle spærres af mellem Søvej og Bachersmindevej. Men efter indsigelse fra bestyrelsen i grundejerforeningen er det lykkedes at få åbnet den ene vejbane mellem Søvej og Bachersmindevej.

Men husk, at mængden af cykelryttere styrer trafikken. Respekter venligst de frivillige, som forsøger at få det hele til at foregå så gnidningsløst som muligt.

Så søndagsbageren må vente, ellers kan hjemmebag anbefales.

Det kan oplyses, at politiet og Dragør Kommune har godkendt arrangementet.

Alle er velkomne til at komme til Dragør for at se den spændende afslutning på arrangementet ved Dragør havn.

Se mere på: www.cphtriathlon.dk

 

 

%d bloggers like this: